antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern şekil ile olabildiğince uyumludur. Parafin renkler ile komple bir mutabakat halindedir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans sertlabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim derun halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha devimsel bir hüküm elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve hamam bir ahenk sağlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve sıcak bir platform oluşturur.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların semtı nöbet modern mobilyalarla da tam bir entegrasyon derunindedir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle düzen katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu karınin dayanıklı çok insanoğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Yıldızlı gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz dayı, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince popüler olmayı kelleardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Baskıda elde yapılmak istenildiği zaman RGB renkleri hemayar değerat ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk sprey boya olan antrasit özge tüm griler tonlarından değişikdır.

İki rengin kontrastı, çok okkalı aksesuar yönetmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve çağcıl bir tutum sunar ve essah kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Elbette birbirine mazmun ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki rengi bir arada değerlendirmek derunin antrasit renk tonları sağlıklı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size zait iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den ziyade iştirakçinın pekldığı yeni bir ankete nazaran, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu goldfix gibi renklere mevla eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek muhtevain ise gri duvar boyası hakikat bir seçim olacaktır.

Report this wiki page